Menu 9 januari 2024

Kookavond:

Dinsdag:

9 januari 2024

Menu:

Amuses:

Cakeje van gebrande uien,

gepofte ui | appelmoes | bloedworst | krokante zuurkool

Voorgerecht:

Waldorf salade,

rode suikerkropsla | gerookte paling | vinaigrette van bieslook en zalm eitjes

Hoofdgerecht:

Rouleau van fazantendijen en pancetta,

aardappel zalf | gepocheerde kweeperen | gegrilde koningsboleet | romige jus

Nagerecht:

Cremeux van grapefruit,

dragon | yoghurt | witte chocolade | kerrie

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

De eerste in 2024…

Extra materiaal:

Sifon met twee patronen.

Kartonnen koffiebekers.

IJsmachine.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.