Menu 7 september 2021

Kookavond:
Dinsdag: 7 september 2021
Menu:
Amuses: Steak tartare,

krokante wonton | oester | piccalilly sorbet | zeekraal

Voorgerecht: Op de huid gebakken Heilbot,

romige kruiden risotto | gamba’s | warme mayonaise | schaaldieren vinaigrette

Hoofdgerecht: Mosselen nature,

Alfa dort bier | Ultieme frietjes volgens Heston Blumental | mosselsaus

Nagerecht: Clafoutis van gepocheerde peer,

blauwe bessen | vanille roomijs | tuille | atsina cress

Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Eindelijk weer…
Extra materiaal:
½ liter kidde met patronen.
Oestermesen.
Twee grote theezeefjes.
IJsmachine.
Frituur met schone naturelle olie.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2021/2022.