Menu 7 november 2023

Kookavond:

Dinsdag:

7 november 2023

Menu:

Amuses:

Olijven Madeleine’s,

ansjovis | als risotto bereide Beluga linzen | Anchoïade

Voorgerecht:

Vichyssoise,

gekonfijte aardappel | chips | groene prei puree | gel van ui en madeira

Hoofdgerecht:

Rosé gebakken hertenbiefstukje,

oesterzwammen | gnocchi | spruitjes | kweeperen | gekonfijte uitjes | jus met groene curry

Nagerecht:

Panna cotta met gember,

Yorkshire gembercake | chocolade mousse | gepocheerde kweepeer |

extra pure chocolade saus | specerijenjus

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Herfst…

Extra materiaal:

Madeleine vormen

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.