menu 7 januari 2025

Kookavond:

Dinsdag:

7 januari 2025

Menu:

Amuses:

Gazpacho van rode kool,

mosterdijs | shiso purple | krokant koekje | olijfolie

Voorgerecht:

Salade van appel en witlof,

gerookte zalm | vinaigrette van witte chocolade en wasabi | cacao cru

Hoofdgerecht:

Rosé gebraden eendenborst filet, rode biet | eendenbout in hoisin | spruitjes | pastinaak | jus met steranijs

Nagerecht:

Broodpudding van oliebollen,

structuren van sinaasappel | vanille roomijs | crumble van macadamia | astina cress

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

De eerste in Sittard…

Extra materiaal:

Sap cenrifuge

IJsmachine

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2024/2025.