Menu 7 januari 2020

Kookavond:
Dinsdag: 7 januari 2020
Menu:
Amuses: Mini wortel oliebolletjes,
gerookte zalm | crème fraîche | kaviaar | hartige “poedersuiker”
Voorgerecht: Carpaccio van tonijn,
“filo deeg pizza style” | roomkaas | wasabi | gembergel | sesam
Hoofdgerecht: Hazenpeper,
pappardelle | zilveruitjes | spekjes | champignons | zwarte peper
Nagerecht: Als tarte tatin gebakken bananen cake,
karnemelk ijs | pinda | kokos | kerrie | gezouten karamel
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
De eerste in 2020…
Extra materiaal:
Kleine ijslepel.
Gasbrander.
IJsmachine.
Grote uitsteekvorm.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2019/2020.