Menu 7 februari 2023

Kookavond:

Dinsdag:

7 februari 2023

Menu:

Amuses:

Hartige Nonnevot,

gerookte paling | sorbet van Savora mosterd | kaviaar van verjus

Voorgerecht:

Roed Geel En Greun…,

Maatjes haring | rode biet | aardappel | prinsessenboontjes | vinaigrette van rolmops

Hoofdgerecht:

“Zuurvlees” van oesterzwammen,

aardappel chips | appelcompote | vegan mayonaise | zoet zure rode ui | Zwambal

Nagerecht:

IJsmousse van Schrobbelèr,

gewelde gedroogde abrikozen | zoete specerijen jus | gebakken witte chocolade

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Roed Geel En Greun…Alaaf!

Extra materiaal:

Kookringen Ø 8 cm.

IJsmachine.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2022/2023.