Menu 6 september 2022

Kookavond:

Dinsdag:

6 september 2022

Menu:

Amuses:

Churros,

pimentón | chorizo | gedroogde ham | kruiden

Voorgerecht:

Crudo van heilbot,

venkel | rode grapefruit | zee venkel | rode ui | ponzu | crispy graantjes

Hoofdgerecht:

Mosselen met ‘nduja,

gremolata | spaghetti aglio e olio

Nagerecht:

Crème brûlée,

geparfumeerd met tonka bonen | gebrande suiker | poussé café granité | ganache van melkchocolade en koffie

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

De eerste dit seizoen, dus mosselen…

Extra materiaal:

Schone frituur met olie.

Spuitzak met grote kartels spuitmond.

Tuille vorm.

Gasbrander.

Martini glazen.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2022/2023.