Menu 6 maart 2018

Kookavond:
Dinsdag: 6 maart 2018
Menu:
Amuse: Shotje van gebrande ui en crème van kastanje champignons en champignon Wellington.
Voorgerecht: Tartaar van zeebaars met schuim van avocado en vinaigrette van beurre noisette.
Hoofdgerecht: A la minute gebakken sukade met gefrituurde bloemkool en zoette aardappel en choron saus.
Nagerecht: Kruimeltaartje met peer en aardperen sorbet en sabayon van gemberbier.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Extra materiaal:
Keukenmachine.
Blender.
Shot glaasjes.
Pasta machine met snijder.
Gasbrander.
Frituur met schone olie.
Tartelettes Ø 7 cm.
IJsmachine.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2017/2018.