Menu 6 juni 2023

Kookavond:

Dinsdag:

7 juni 2023

Menu:

Amuses:

Gazpacho van komkommer en munt,

krokante tortilla | Tzatziki | Hollandse grijze garnaaltjes

Voorgerecht:

Heuvelland ham van Kuusj,

kreeft | Cantaloupe meloen vinaigrette | zomersalade | basilicum | zwarte sesam

Hoofdgerecht:

In boter gebakken grietfilet,

kreeft | gebrande zoete uien | Limburgse witte asperges | groene asperges | doperwten | beurre blanc | prei olie

Nagerecht:

Krokante havermout,

Beeing pure honing ijsmousse | Madeleine’s | vlierbessen honing siroop | weide bloemen

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Extra materiaal:

Dun schillers voor asperges.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2022/2023.