Menu 6 januari 2015
Kookclub |
Amis CulinairesLES CINQ TOQUES ROUGES |
Kookavond: | |
Dinsdag: | 6 januari 2015 |
Menu: | |
Amuse: | Hartige muffin met garnalen, prei en vadouvan. |
Voorgerecht: | Salade van witloof en appel met gerookte zalm en witte chocolade vinaigrette. |
Hoofdgerecht: | Bommerige hoenderfilet met hutspot, mango en cashewnoot. |
Nagerecht: | De enige echte appel strudel. |
Aantal: |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen. |
Bijzonderheden: |
De eerste in 2015… |
Extra materiaal: |
Keukenmachine. |
Muffin vormen. |
Fijne rasp |
Stamppot stamper. |
Frituur met olie. |
Schoon groot tafellaken. |
IJsmachine. |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2014/2015. |