Menu 6 februari 2024

Kookavond:

Dinsdag:

6 februari

Menu:

Amuses:

Taartje van pure chocolade,

sorbet van duindoornbes uit Renesse | Tomasu | shiitake | tahoon cress

Voorgerecht:

“Frikandel speciaal” van gele wortel,

ketchup van gedoogde abrikozen | koolzaadolie mayonaise | mosterdfruit | zoet zure sjalot | bosui

Hoofdgerecht:

Gegrilde hoenderfilet,

gebakken witlof | roodlof | zwarte sesam | gerookt spek crumble | romige morille saus

Nagerecht:

Tapiocaparels van passievrucht,

gekarameliseerde witte chocolade | kokos | olijfolie met vanille | gebrande merengue

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Bijna carnaval…

Extra materiaal:

IJsmachine.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.