Menu 6 december 2016

Kookavond:
Dinsdag: 06 december 2016
Menu:
Pre-amuse: Oester, komkommer en olijf
Amuse: Venkelzalf met zoet zure groente en granité van verjus.
Voorgerecht: Terrine van konijn met structuren van Amsterdamse uien, krokantje van specerijenkoek.
Tussengerecht: Bisque van Hollandse garnalen met geroosterde schol en vruchten van de zee.
Hoofdgerecht: Hazenrug met hutspot en krokante uienringen.
Nagerecht: Multi vitamine ijsparfait, mousse van witte chocolade, siroop- en kletskop van rode peper.
Bij de koffie: Gevulde speculaas.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 40 personen.
Bijzonderheden:
Ladiesnight…
Extra materiaal:
Gasbrander (crème brulée brander).
40 cocktail glazen voor venkel amuse.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2016/2017.