Menu 6 december 2022
Amis Culinaires
LES CINQ TOQUES ROUGES |
Kookavond: | |
Dinsdag: | 6 december 2022 |
Menu: | |
Fingerfoods: | Gevuld hoeve eitje, (1982)
Haringkuit | peterselie |
Gevuld tomaatjes (1982)
Hollandse grijze garnaaltjes | kervel |
|
Amuse: | Cannelloni van rode tonijn, (2003)
gefrituurde slibtong | groene mayonaise |
Voorgerecht: | Taart van eendenlever,
genoise biscuit| gelei van zoete muskaatwijn | gekonfijte druiven | licht getoast brioche |
Tussengerecht: | In zeezout gepofte rode biet,
dashi boter | roosjes van rode biet | beukenzwammetjes | bieslook |
Hoofdgerecht: | Hertenrug filet, (1982)
gebakken mini witlof | spekboontjes | aardappel gratin | morilles roomsaus |
Nagerecht: | Mousse van chocolade en kastanje,
pure chocolade cake | gel van bergamot en earl grey |
Aantal:. |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor ± 40 personen. |
Bijzonderheden: |
Ladies night 2022… |
Extra materiaal: |
Blender. |
Gasbrander. |
Spuitzak met gekarteld mondje. |
3 taartvormen Ø 16 cm 4 cm hoog. |
3 cake vormen voor brioche. |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2022/2023. |