Menu 6 december 2022

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

 

Kookavond:
Dinsdag: 6 december 2022

 

Menu:
Fingerfoods: Gevuld hoeve eitje, (1982)

Haringkuit | peterselie

Gevuld tomaatjes (1982)

Hollandse grijze garnaaltjes | kervel

Amuse: Cannelloni van rode tonijn, (2003)

gefrituurde slibtong | groene mayonaise

Voorgerecht: Taart van eendenlever,

genoise biscuit| gelei van zoete muskaatwijn | gekonfijte druiven | licht getoast brioche

Tussengerecht: In zeezout gepofte rode biet,

dashi boter | roosjes van rode biet | beukenzwammetjes | bieslook

Hoofdgerecht: Hertenrug filet, (1982)

gebakken mini witlof | spekboontjes | aardappel gratin | morilles roomsaus

Nagerecht: Mousse van chocolade en kastanje,

pure chocolade cake | gel van bergamot en earl grey

 

Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor ± 40 personen.
Bijzonderheden:
Ladies night 2022…
Extra materiaal:
Blender.
Gasbrander.
Spuitzak met gekarteld mondje.
3 taartvormen Ø 16 cm 4 cm hoog.
3 cake vormen voor brioche.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2022/2023.