Menu 5 oktober 2021

Kookavond:
Dinsdag: 5 oktober 2021
Menu:
Amuses: Krokante Pont Neuf van polenta,

beukenzwam | grijze Noordzee garnaaltjes | komkommer | savora mayonaise

Voorgerecht: Sous vide bereide zalmforel,

bloedworst | mosterdschuim | krokante uienringen | chips van vis huid

Hoofdgerecht: Rood poot patrijs,

zalf van Opperdoezer ronde | zuurkool | croutons van bloedworst | jus nature

Nagerecht: Chocolade panna cotta,

bananen compote | bananen ijs | gekarameliseerde banaan | koffie crumble

Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Eindelijk weer…
Extra materiaal:
Visgraat tangetje.
IJsmachine.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2021/2022.