Menu 5 maart 2024

Kookavond:

Dinsdag:

5 maart

Menu:

Amuses:

Tartelette van aardpeer,

Sherry | pecannoot | peer | belegen kaas | gedroogde peterselie

Voorgerecht:

Sint Jacobsschelpen,

met kurkuma ingelegde bloemkool | tempura van zeekraal | gefrituurde kappertjes | beurre noisette met Tomasu soja saus

Hoofdgerecht:

Côte à l’os “Carcasse”,

Engelenhaar| groene asperges | tomaat | bearnaisaise saus | waterkers

Nagerecht:

Open appeltaartje,

gezouten karamel | kaneel roomijs | koekkruimels | lemon cress

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Op naar de lente…

Extra materiaal:

IJsmachine.

Japanse groente snijder (kitchen aid)

20 tartelettes klein

20 strakke tartelettes middelgroot

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.

Kookavond:

Dinsdag:

5 maart

Menu:

Amuses:

Tartelette van aardpeer,

Sherry | pecannoot | peer | belegen kaas | gedroogde peterselie

Voorgerecht:

Sint Jacobsschelpen,

met kurkuma ingelegde bloemkool | tempura van zeekraal | gefrituurde kappertjes | beurre noisette met Tomasu soja saus

Hoofdgerecht:

Côte à l’os “Carcasse”,

Engelenhaar| groene asperges | tomaat | bearnaisaise saus | waterkers

Nagerecht:

Open appeltaartje,

gezouten karamel | kaneel roomijs | koekkruimels | lemon cress

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Op naar de lente…

Extra materiaal:

IJsmachine.

Japanse groente snijder (kitchen aid)

20 tartelettes klein

20 strakke tartelettes middelgroot

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.