Menu 5 december 2023

Kookavond:

Dinsdag:

5 december 2023

Menu:

Fingerfoods:

Olijven Madeleine’s,

ansjovis | Anchoïade

Mousse van eendenlever,

pani puri | chiogga biet | emulsie van bieslook | persinette cress

Amuse:

Wilde Zeeuwse oesters,

komkommer, miso, XO shiitake, borage

Voorgerecht:

Tartaar van zeebaars,

koolrabi | wrongel | haring kaviaar | marmer vinaigrette met groene kruiden

Tussengerecht:

Vichyssoise,

Coquilles Sint Jacques | pulled porc | Zwamburg oesterzwammen | rode ui

Hoofdgerecht:

Hazenrug filet Harlekijn,

gebakken mini witlof | gratin dauphinois | pastinaken | spruitjes | saus Royal

Nagerecht:

Tartelette met Elstar en walnotenfrangipane,

appel compote| kruimels van kruidnoten | koude sabayon van moscato d’asti

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor ± 40 personen.

Bijzonderheden:

Ladies night 2023… Sinterklaas kapoentje…

Extra materiaal:

Oestermesjes.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2022/2023.