Menu 5 april 2022

Kookavond:

Dinsdag:

5 april 2022

Menu:

Amuses:

Wilde Zeeuwse oester,

granita spritz | burrata | Jalapeňo

Voorgerecht:

Gegrilde groene courgette,

crème soep van courgette | gebakken gamba’s | hummus | soja boontjes | waterkers

Hoofdgerecht:

Onglet,

Maastrichtse biefstuk (Runder long haas) | spitskool | jus nature | Amsterdams vet | krokante ham

Nagerecht:

Citroen en schorseneren,

gel van citroen | zoete chips van schorseneer | Anglaise van citroen en laurier | kruimels van bruine boter

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Voorjaar in aantocht…

Extra materiaal:

Grill pan.

Oestermes.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2021/2022.