Menu 5 april 2016

Kookclub

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 5 april 2016
Menu:
Amuse: Structuren van taugé.
Voorgerecht: Carpaccio van kalf met seizoensgroenten en basilicum vinaigrette.
Hoofdgerecht: Gebraiseerde runder sukade met asperges risotto en gerookte eendenlever.
Nagerecht: Tartelette met chocolade crème, koffieslagroom en gekaramelliseerde hazelnoten.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
April. Het voorjaar op komst…
Let op, amuse recept is voor ± 20 personen!!!
Extra materiaal:
Poffertjes pan.
Frituur met olie.
Snijmachine.
Spuitzak met gekarteld mondje.
Siliconen halve bolletjes.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2015/2016.