Menu 4 november 2019

Amis Culinaires
LES CINQ TOQUES ROUGES
Kookavond:
Maandag: 4 november 2019
Menu:
Amuses: Bapao,
gerookte makreel | sweet chili saus | atjar tjapoer | cashew
Voorgerecht: Witlof ham kaas,
geroosterde witlof | kaaskoekjes | ham mayonaise | radijs | zwarte olijf
Hoofdgerecht: Op het karkas gebraden fazant,
spelt | gegrilde radicchio | zwarte sesamsaus | knolselderij | trompet de la mort
Nagerecht: Praliné bavarois,
pastinaken chips | gezouten karamel | witte chocolade | noten
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Op naar de herfst…
Extra materiaal:
Rookoven met rookmot.
Gasbrander.
IJsmachine.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2019/2020.