Menu 4 november 2014
Kookclub |
Amis CulinairesLES CINQ TOQUES ROUGES |
Kookavond: | |
Dinsdag: | 4 november 2014 |
Menu: | |
Amuse: | Kikkerbillen met prei en knoflookroomsaus. |
Voorgerecht: | Makreel met venkelchips en artisjokken crème. |
Hoofdgerecht: | Rood poot patrijs met zuurkool. |
Nagerecht: | Chocolade taartje met kletskop. |
Aantal: |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen. |
Bijzonderheden: |
Proeven van bekwaamheid…uit het boek van Da Vinci, Margot Reuten |
Extra materiaal: |
Keukenmachine. |
Cilinder vormen. |
Puree knijper. |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2014/2015. |