Menu 4 april 2023

Kookavond:

Dinsdag:

4 april 2023

Menu:

Amuses:

Tartelette met dille,

Noordzee krab | zalm eitjes | verse mayonaise

Voorgerecht:

Oeufs Bénédictine,

brioche| gerookte zalm | gepocheerd ei | Limburgse asperges | avocado | Hollandaise saus

Hoofdgerecht:

Kalfszwezerik Julemont,

paling | zuurkool | dashi | Oost-Indische kers

Nagerecht:

Kaasbordje van Maitre Ger,

krentenmik | notenbrood | compote van zoete aardappel, abrikoos en garam masala | witte druiven

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Memory Lane Flashback naar het 40 jarige jubileum weekend…

Extra materiaal:

Kleine tartelettes (gladde)

Kookringen

Dun schillers voor asperges

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2022/2023.