Menu 3 september 2019

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 3 september 2019
Menu:
Amuses: Cannelloni van knolselderij,
Hollandse garnalen | Granny Smith | Nanami togarashi mayonaise | rode kroepoek
Voorgerecht: Vitello tonnato
Kalfsrib Eye | tonijn | yoghurt | gedroogde kappertjes | aardappel kaantjes
Hoofdgerecht: Marokaans gekruide mosselen,
Parel cous cous | frietjes van zoete aardappel | Ras el hanout mayonaise | topping van lente ui
Nagerecht: Panna cotta,
kersen confiture met citroen | pindaspijs | kersensorbet |
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Mosselen en vergaderen 2019…
Extra materiaal:
IJsmachine.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2019/2020.