Menu 3 oktober 2023

Kookavond:

Dinsdag:

3 oktober 2023

Menu:

Amuses:

Navets gevuld met paddenstoelen,

persillade | crème van Rommedoe

Voorgerecht:

Soepje van gado gado,

ceviche van makreel | komkommer | gevuld hoeve eitje | taugé | atjar van rode kool

Hoofdgerecht:

Gebraden eendenborst met rode biet,

gelakte peen | peen hummus | krokante kikkerertwen | jus van braam en kalf

Nagerecht:

Citroentaart,

harde wener | meringue | granité van Limoncello

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Op weg naar de herfst…

Extra materiaal:

Vacuüm apparaat.

Sous vide stick.

2 stuks springvormen Ø 16 cm.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.