Menu 3 mei 2022
Kookavond: |
|
Dinsdag: |
3 mei 2022 |
Menu: |
|
Amuses: |
asperges | warm gerookte zalm | dille | zalf van eidooier |
Voorgerecht: |
Op de huid gebakken zeebaarsfilet, bleekselderij | sjalot | bieslook | polder aardappel puree | blanke botersaus |
Hoofdgerecht: |
Asperges à la Flamande «LCTR style», gepocheerd hoeve eitje | Hollandaise saus | aardappel kaantjes | peterseliepoeder | Krull achterham | ‘ham poeder’ |
Nagerecht: |
IJsmousse met gebrande meringue, rabarber | knapkoek kruimels | lievevrouwebedstro |
Aantal:. |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen. |
Bijzonderheden: |
Asperges in de hoofdrol… |
Extra materiaal: |
Rook oventje met rookmot. |
Dunschillers voor asperges. |
Gasbrander. |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub Les Cinq Toques Rouges 2021/2022. |