Menu 3 mei 2022

Kookavond:

Dinsdag:

3 mei 2022

Menu:

Amuses:

Hartige broodpudding,

asperges | warm gerookte zalm | dille | zalf van eidooier

Voorgerecht:

Op de huid gebakken zeebaarsfilet,

bleekselderij | sjalot | bieslook | polder aardappel puree | blanke botersaus

Hoofdgerecht:

Asperges à la Flamande «LCTR style»,

gepocheerd hoeve eitje | Hollandaise saus | aardappel kaantjes | peterseliepoeder | Krull achterham | ‘ham poeder’

Nagerecht:

IJsmousse met gebrande meringue,

rabarber | knapkoek kruimels | lievevrouwebedstro

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Asperges in de hoofdrol…

Extra materiaal:

Rook oventje met rookmot.

Dunschillers voor asperges.

Gasbrander.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2021/2022.