Menu 3 mei 2016

Kookclub

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 3 mei 2016
Menu:
Amuse: Drie bereidingen van ei.
Voorgerecht: Huzarensalade van asperges, papier van truffelaardappel en luchtige Hollandaise.
Hoofdgerecht: Entrecôte Blanc Bleu Belge, dikke frieten, asperges en Béarnaise saus
Nagerecht: Crème van roomkaas en rode biet, yoghurtsorbet aardbeien en basilicum.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Mei, de maand van het ei…
Extra materiaal:
Flexipan halve bolletjes.
Frituur met olie.
Spuitzak met spuitmondje.
Kidde met patronen.
Thermoblender (Pascal)
Asperges schillers (beugeltjes)
Grill pan
Kartonen koffiebekers
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2015/2016.