Menu 3 februari 2015
Kookclub |
Amis CulinairesLES CINQ TOQUES ROUGES |
Kookavond: | |
Dinsdag: | 3 februari 2015 |
Menu: | |
Amuse: | Waldorf on a stick! |
Voorgerecht: | Snijboon á la carbonara. |
Hoofdgerecht: | Grietfilet met bloemkool en radijs. |
Nagerecht: | Haagsche hopjes en gezouten mascarpone |
Aantal: |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen. |
Bijzonderheden: |
Groenten in de hoofdrol… |
Extra materiaal: |
Gasbrander |
Siliconen vormpjes (kleine bol) |
Maïskolfprikkers 12,5 cm. |
Amuse glaasjes gevuld met grof zeezout. |
Grove rasp |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2014/2015. |