Menu 3 december 2019 (Ladies Night)

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 3 december 2019
Menu:
Fingerfoods: Flammkuchen,
crème fraîche | rode ui | gerookt spek | bieslook
Hummus,
hoorntje | hazelnoten | gemarineerde rode kool
Amuse: Wilde oester,
dille olie | bladspinazie | grijze garnalen | karnemelk
Voorgerecht: Zure zult,
dragon | pompoen zoet zuur | Amsterdamse ui | zuurdesem krokantjes
Tussengerecht: Op de huid gebakken zeebaars,
octopus | snert | zeekraal | soja boontjes | romige vissaus
Hoofdgerecht: Hertenrug filet,
kastanje puree | gebakken witlof | rode kool | cassave chips | jus nature
Nagerecht: Praliné bavarois,
pastinaken chips | gezouten karamel | witte chocolade | noten merengue
Bij de koffie: Bonbons van Visser chocolade
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor ± 40 personen.
Bijzonderheden:
Ladies night 2019…
Extra materiaal:
Blender.
Gasbrander.
Oestermes.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2019/2020.