Menu 3 december 2013
Amis CulinairesLES CINQ TOQUES ROUGES |
Kookavond: | |
Dinsdag: | 3 december 2013 |
Menu: | |
Amuse: | Lolly van geitenkaas met rode biet. |
Voorgerecht: | St. Jakobsmosselen met pompoen en Gandaham. |
Tussengerecht | Gamba’s, mango, koriander en kokosbelletjes. |
Tussengerecht: | Gebraiseerde Livar varkenswang met langoustine en piccalillyschuim. |
Hoofdgerecht: | Wild stoverij van Maître chasseur Heuts. |
Kaasgerecht: | Smeltende provolone met kruidkoek en bramen. |
Nagerecht: | Chocolade, banaan, bospeen en kalamansi. |
Aantal: |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 40 personen. |
Bijzonderheden: |
Ladiesnight 2013… walking dinner. |
Extra materiaal: |
Keukenmachine |
Kidde met patronen |
IJsmachine |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2013/2014. |