Menu 3 december 2013

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 3 december 2013
Menu:
Amuse: Lolly van geitenkaas met rode biet.
Voorgerecht: St. Jakobsmosselen met pompoen en Gandaham.
Tussengerecht Gamba’s, mango, koriander en kokosbelletjes.
Tussengerecht: Gebraiseerde Livar varkenswang met langoustine en piccalillyschuim.
Hoofdgerecht: Wild stoverij van Maître chasseur Heuts.
Kaasgerecht: Smeltende provolone met kruidkoek en bramen.
Nagerecht: Chocolade, banaan, bospeen en kalamansi.
Aantal:
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 40 personen.
Bijzonderheden:
Ladiesnight 2013… walking dinner.
Extra materiaal:
Keukenmachine
Kidde met patronen
IJsmachine
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2013/2014.