Menu 2 mei 2023

Kookavond:

Dinsdag:

2 mei 2023

Menu:

Amuses:

Pie tee gevuld met tartaar van zeebaars,

avocado wasabi crème| knolselderij | bieslookbloemetjes

Voorgerecht:

Gevulde koolrabi,

stifado van lam | ras el hanout | daslook

Hoofdgerecht:

Pasveld runderdiamanthaas, witte Limburgse asperges | snijbonen | krokante polenta | pangrattato met citroen en cashew | jus nature

Nagerecht:

Cheese cake mousse,

65°C. rabarber | gemarineerde aardbeien | bospeen | krokant van wortel

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Extra materiaal:

Pie Tee tang.

Pommes Parisienneboor.

Dun schillers voor asperges.

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2022/2023.