Menu 2 april 2024

Kookavond:

Dinsdag:

2 april

Menu:

Amuses:

Rivierkreeftenstaartjes à L’Armoricaine,

beukenzwammetjes | duxelles | bieslook

Voorgerecht:

Pomme pavé,

steak tartaar | asperges | linten groene asperges | krokante visgraat | crème van eidooier

Hoofdgerecht:

Heilbot met viennoise van hazelnoot en tomaat,

venkel ragout | geroosterde tomaatjes | courgette | Choron saus | kalfsjus

Nagerecht:

Tartelette rabarber,

pompoenpitten frangipane | vanille roomijs | gembergel | basilicum

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Op naar de lente…

Extra materiaal:

Vacümeermachine

Sous vide stick

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.