Menu 1 oktober 2024

Kookavond:

Dinsdag:

1 oktober 2024

Menu:

Amuses:

Krabsalade met Granny Smith appel,

hoeve eitjes | schuim van yuzu | kletskop van grapefruit | vene cress

Voorgerecht:

Noordzee scholfilet,

Oosterschelde mosselen | gestoofde prei | beuken zwammen | broodsoldaatjes | blanke botersaus van mosseljus

Hoofdgerecht:

Gesplitste rundersukade, bloemkool | romanesco | chantharellen | bosui | Bearnaise saus | rode wijn jus

Nagerecht:

Zoete aardappel cake, glazuur van roomkaas en honig | ingelegde bramen | beurre noisette roomijs

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Op naar de herfts…

Extra materiaal:

Dikke ijzeren staaf (mal voor de amuse koekjes)

IJsmachine

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2024/2025.