Menu 1 oktober 2019

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 1 oktober 2019
Menu:
Amuses: Tartaar van gamba,
komkommer | tofu | ketjap vinaigrette | bimi | pinda
Voorgerecht: Kippendij,
waterkers | gerookte eidooier | baby maïs | gezouten popcorn
Hoofdgerecht: Kalfszwezerik,
oosterse lak | paksoi | gefrituurde bloemkool | sesam | cantharellen
Nagerecht: Honing tomaatjes,
yoghurt sorbet | crumble | specerijenjus
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Op naar de herfst…
Extra materiaal:
Rookoven met rookmot.
Gasbrander.
IJsmachine.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2019/2020.