Menu 1 december 2015

Kookclub

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 1 december 2015
Menu:
Pré amuse: Bàgna câoda
Amuse: Oester met groene kruiden, croque monsieur van zalm
Voorgerecht: Salade van spelt, kreeft en appel met eendenlever en appelstroop vinaigrette
Tussengerecht: Gamba’s met pompoen en rode curry kokossaus
Hoofdgerecht: https://www.lctr.nl/recept/hertenrugfilet-gesauteerde-witloof-en-zalf-van-zoete-aardappel/Hertenrugfilet, gesauteerde witlof en zalf van zoete aardappel.
Nagerecht: Wintermousse van hazelnoot, “paddenstoelen in het bos” en gel van mandarijnen.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 35 personen.
Bijzonderheden:
Ladiesnight 2015
Extra materiaal:
Oestermes
Appelstroop blikjes (Pascal)
Keukenmachine (Blender)
Kleine ijslepel
Kitchenaid (Klopmachine)
35 dessertglazen
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2015/2016.