Menu 1 december 2015
Kookclub |
Amis CulinairesLES CINQ TOQUES ROUGES |
Kookavond: | |
Dinsdag: | 1 december 2015 |
Menu: | |
Pré amuse: | Bàgna câoda |
Amuse: | Oester met groene kruiden, croque monsieur van zalm |
Voorgerecht: | Salade van spelt, kreeft en appel met eendenlever en appelstroop vinaigrette |
Tussengerecht: | Gamba’s met pompoen en rode curry kokossaus |
Hoofdgerecht: | https://www.lctr.nl/recept/hertenrugfilet-gesauteerde-witloof-en-zalf-van-zoete-aardappel/Hertenrugfilet, gesauteerde witlof en zalf van zoete aardappel. |
Nagerecht: | Wintermousse van hazelnoot, “paddenstoelen in het bos” en gel van mandarijnen. |
Aantal:. |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 35 personen. |
Bijzonderheden: |
Ladiesnight 2015 |
Extra materiaal: |
Oestermes |
Appelstroop blikjes (Pascal) |
Keukenmachine (Blender) |
Kleine ijslepel |
Kitchenaid (Klopmachine) |
35 dessertglazen |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2015/2016. |