Menu 7 maart 2016

Kookclub

Amis Culinaires

LES CINQ TOQUES ROUGES

Kookavond:
Dinsdag: 1 maart 2016
Menu:
Amuse: Flat bread” met pompoen chutney en lucht gedroogde ham.
Voorgerecht: Geprakte aardappel, kabeljauw wangetjes met grijze garnalen en Hollandaise saus.
Hoofdgerecht: Livar lende met parelgort, gerookte oesterzwammen en zalf van peen.
Nagerecht: Broodpudding met ananas, schuim en sorbet van kokos.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.
Bijzonderheden:
Maart roert zijn staart…
Let op!: de lende is voor 20 personen, de garnituren voor 4 personen.
Extra materiaal:
Grill pan
Rook oventje met rookmot
Klopmachine met deeghaak (kitchenaid)
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2015/2016.