Menu 5 december 2017

Kookavond:
Dinsdag: 05 december 2017
Menu:
Pre-amuse: Oester met appel en zuurkool.
Amuse: Steak tartare met gerookte sprotjes en piccalilly sorbet.
Voorgerecht: Daikon gevuld met krab en hoeve ei met gemarineerde beukenzwammen en vadouvan mayonaise.
Tussengerecht: Zeeraaf met pastinaken, garnalen en Hollandaise saus.
Hoofdgerecht: Reebiefstukje met aromaten en groene oliebol.
Nagerecht: Kruidnoten parfait met mandarijn structuren.
Bij de koffie: Banketstaaf met amandelspijs.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 40 personen.
Bijzonderheden:
Ladiesnight…
Extra materiaal:
Oestermessen.
Japanse mandoline.
IJsmachine.
Kidde met patronen.
Blender.
Frituur met olie.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2017/2018.