Menu 5 december 2017
Kookavond: | |
Dinsdag: | 05 december 2017 |
Menu: | |
Pre-amuse: | Oester met appel en zuurkool. |
Amuse: | Steak tartare met gerookte sprotjes en piccalilly sorbet. |
Voorgerecht: | Daikon gevuld met krab en hoeve ei met gemarineerde beukenzwammen en vadouvan mayonaise. |
Tussengerecht: | Zeeraaf met pastinaken, garnalen en Hollandaise saus. |
Hoofdgerecht: | Reebiefstukje met aromaten en groene oliebol. |
Nagerecht: | Kruidnoten parfait met mandarijn structuren. |
Bij de koffie: | Banketstaaf met amandelspijs. |
Aantal:. |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 40 personen. |
Bijzonderheden: |
Ladiesnight… |
Extra materiaal: |
Oestermessen. |
Japanse mandoline. |
IJsmachine. |
Kidde met patronen. |
Blender. |
Frituur met olie. |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2017/2018. |