Menu 4 juni 2024

Kookavond:

Dinsdag:

4 juni 2024

Menu:

Amuses:

Maatjes haring,

kropsla | avocado | appel | rode biet | gefrituurde augurk

Voorgerecht:

Asperges,

kreeft | ossenworst | eendenlever | tulpenbollen | gepocheerd kwarteleitje

Hoofdgerecht:

Kreeften staart,

zoet zure mango | geroosterde bosui | kokos – rode curry saus | beukenzwammetjes | groene asperges | pinda

Nagerecht:

Soepje van Brachetto wijn en aardbeien,

mascarpone | witte chocolade | harde wener | gesuikerde citroen

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Kreeftenfesitval, alweer de laatse kookavond van dit seizoen…

Extra materiaal:

Kleine parel boor (mini Parisienne lepel)

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2023/2024.