Menu 4 december 2018 (Ladies Night)

Kookavond:
Dinsdag: 4 december 2018
Menu:
Pre Amuse: Kaassoesje met dragon mayonaise.
Amuses: Oesters met soja en jalapeňo.
Champignon Wellington.
Voorgerecht: Spruitjes salade met spekbokking en zoet zure paddenstoelen.
Tussengerecht: Op de huid gebakken kabeljauw met geprakte bintjes, Hollandaise saus en gepelde Noordzee garnaaltjes.
Hoofdgerecht: Hertenrug filet met aardpeer, geroosterde bimi, stoofpeertjes en jus van rode wijn.
Nagerecht: IJsmousse van honing met gemarineerde pruimendanten, specerijenjus en koude sabayon van sinaasappel.
Bij de koffie: Spek uit de hemel, Toucinho do Céu.
Aantal:.
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 40 personen.
Bijzonderheden:
Ladies night 2018…
Extra materiaal:
Blender.
Gasbrander.
Oestermes.
Pasta machine.
Pascal Lahaij Recepturen
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2018/2019.