Menu 2 mei 2017
| Kookavond: | |
| Dinsdag: | 02 mei 2017 |
| Menu: | |
| Amuse: | Asperges in ei bereid. |
| Voorgerecht: | Zalmforel met citrus, asperges en kerrie Hollandaise. |
| Hoofdgerecht: | Lamsschenkel met goulash van asperges en aubergine. |
| Nagerecht: | Citroentaartje met tartaar van Lambada aardbeien, limoncello sabayon en gebrand schuim. |
| Aantal:. |
| Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen. |
| Bijzonderheden: |
| Mei, volop voorjaar met asperges in de hoofdrol… |
| Extra materiaal: |
| Eiertikker. |
| Sifon met patronen. (kidde) |
| Gasbrander. |
| frituur met olie. |
| Pascal Lahaij Recepturen |
| Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2016/2017. |