Menu 11 maart 2025

Kookavond:

Dinsdag:

11 maart 2025

Menu:

Amuses:

Gebakken haring,

rode bieten mayonaise | haricots verts | affila

Voorgerecht:

“Flensjes” van knolselderij,

koningszwammen | beluga linzen | venkel | zwarte knoflook | beurre blanc van dashi

Hoofdgerecht:

Krokant gebakken kalfszwezerik,

spinazie | duxelles | macedamia | beukenzwammen | Hollandaise saus | kalfsjus

Nagerecht:

Panna cotta van karnemelk,

bloedsinaasappel | ganache van witte chocolade | koekkruimels | paarse viooltjes

Aantal:.

Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen.

Bijzonderheden:

Op naar de lente…

Extra materiaal:

Pascal Lahaij Recepturen

Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub

Les Cinq Toques Rouges 2024/2025.