Menu 1 september 2015
Kookclub |
Amis CulinairesLES CINQ TOQUES ROUGES |
Kookavond: | |
Dinsdag: | 1 september 2015 |
Menu: | |
Amuse: | Met scamorza gevulde patissons. |
Voorgerecht: | Mosselen met gamba’s, chorizo en groene asperges. |
Hoofdgerecht: | Pizza Calzone met doradefilet, mozzarella en tomaten coulis. |
Nagerecht: | Merengue met witte chocolade, perzik en gepocheerde vijgen. |
Aantal:. |
Deze recepturen zijn, tenzij anders vermeld voor 4 personen. |
Bijzonderheden: |
Traditionele vergaderavond met mosselen…. |
Extra materiaal: |
Keuken machine. |
Mosselpannetjes. |
Spuitzak met grote kartelmond. |
Pascal Lahaij Recepturen |
Deze recepturen zijn bewerkt door Pascal Lahaij voor kookclub
Les Cinq Toques Rouges 2015/2016. |